Pengelola

Sumirat

Kenalkeun nami sim abdi Kang Sumirat tapi rerencangan sok nyeubat nateh aya Sumi, Mirat, Shamir, eta mah teu janteun masalah kange abdi mah.

Kawit abdi mah  ti Kampung upami hoyong teurang mah nami kampung nateh: Jl.Cikaramat, Gelaranyar,Pagelaran, Cianjur, Jabar

Sim abdi Alumni SMP Negeri 3 Pagelaran nu ayeuna janteun SMPN 2 Pagelaran Tahun ajaran 2003-2004 aya keureuteug hoyong ngadameul ieu blog tujuanana mah teu aya nu sanes iwal hoyong silaturahmi sasama para alumni + nu sanesna.

Di lain” ge da abdi teh urang Sunda Cinta kana budaya Sunda Matak bade nyarioskeun saputaran carita” sunda we…😀

Kahirupan Abdi  mah teu jelas sok aya diditu didieu (perantau)matak seusah upami milarian abdi mah, tapi tetep simkuring suatu saat hoyong nyeepkeun waktos abdi di kampung dimana simkuring lahir..tantosna nyanak kahirupan anu langkung sae..amin. Da abde ge Jalmi Ngagaduhan Kahoyong Atanapi cita” anu Mulya. Bilih aya sobat teteh, akang, aki, nini, nu bade ngaramekeun ieu blog diantos carita”na etamah bade cerpen, tatarucingan,dongeng Kintun keun wae ka Email Sim Abdi.

Saya mengundang para pembaca Khususnya para Alumni SMPN 3 (sekarang SMPN 2) Pagelaran untuk menjadi bagian dari blog ini, sebagai admin. Silahkan Mengisi Kontak disini.

Bilih aya sobat hoyong langkung teurang profil abdi add we di Facebook Abdi Tos we heula ah kin di lajeung deui…salam

Bila kalian suka atau g suka dengan blog ini kami terima kritik dan sarannya...

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: